Rólunk
pic-1

Köles cukrászda

Köles Árpád 1973-ban alapította a cukrászdát. Tanulmányait a losonci cukrász szakiskolában végezte, ahol 1959-ben mestervizsgát tett. Ezt követően Pozsonyban alapozta meg szakmai gyakorlata során tudását, amelyet aztán itt Ekecsen fejlesztett mesteri szintre. Munkájában mindig a tökéletesre törekedett, melynek ékes bizonyítékai az általa készített cukrász remekművek. Ezt a kiválóságot és az arra való törekvést várta el az ő keze alatt tanult és végzett cukrászoktól, akik méltón képviselik tovább a Köles cukrászat szellemiségét.
A Köles cukrászdában az elmúlt évtizedek alatt megszokott és elvárt tradicionális értékeket hordozó süteményeket készítjük, melyek természetes alapanyagaikkal, magas szaktudással való elkészítésükkel váltak hosszú évek alatt a visszajáró és új vendégeink kedvenceivé.
Süteményeink mellett büszkén említjük meg a házi, helyben főzött, kézműves fagylaltjainkat, melyek természetes tejalapjaiknak és gondoskodó odafigyeléssel történt elkészítésükkel váltak országosan és a határon túl is méltán kedveltté.
A természetes alapanyagokhoz és a kézműves hagyományokhoz ragaszkodva, a hazai és a nemzetközi trendeket figyelembe véve újítjuk folyamatosan kínálatunkat vendégeink ízléséhez igazítva.
Várjuk szeretettel a Köles cukrászdában, kóstolja meg szívünk és két kezünk munkáját!
 

 

Cukraren Logo

 


Cukráreň Köles

Sokolecká ulica 73, Okoč, 930 28
Tel.: +421 31 555 81 31
Mobil: +421 905 838 712